Kontakt og bestil

Se priser​

En uforglemmelig oplevelse for store og små - Tag ud og besøg Sorø Fiskepark! Her kan du fange store ørreder i idylliske og rolige omgivelser.

Hyggelig fiskepark i Næstved

Fiskesø – put and take-sø med stor chance for fangst

Er du på udkig efter en fiskesø med stor chance for fangst? Hos Sorø Fiskepark har vi to put and take-søer, og den store put and take-sø er på 10.000 kvadratmeter, mens den mindre er på 5.000 kvadratmeter. Søerne ligger i Næstved, og de bliver besøgt af lystfiskere fra lokalområdet, Vordingborg og mange andre steder.

​Put and take-sø med løbende udsætning af fisk

Vi har siden den 20. januar 2020 drevet Sorø Fiskepark. Vi har mange planer og ideer som vi løbende vil iværksætte. Der planlægges små familie sheltere ved børnesøen samt bål/grill pladser og en weekendåben grejbutik. Samtidig sørger vi for løbende udsætning af fisk i hver put and take-sø. Fiskesøerne har en fantastisk natur samt en god stemning og atmosfære. Du kan leje både den store og den lille fiskesø. Den store sø kan rumme cirka 35-40 fiskere, og den lille kan rumme cirka 15-20 fiskere. Søerne kan lejes af både privatpersoner og af virksomheder. Det kan være alt fra en firmatur til en fødselsdag. Der kan blandt andet fanges store ørreder, hvis du er interesseret i ørred-fiskeri.


Vi tilbyder også leje af fiskestænger for 100 kroner pr. stang inklusive grej. 50 kr. for børn. Ødelagte eller mistede stænger, hjul og andet grej skal naturligvis erstattes. Søerne er ubemandede, og derfor er det en god ide at aftale leje af fiskegrej i god tid.

Du kan finde åbningstider, priser og information her på siderne, og du kan følge med på Facebook-siden, hvor der løbende kommer billeder, tilbud og opdateringer.

​Kontakt os for at få et tilbud på leje af en fiskesø

Du er velkommen til at få mere at vide, og vi giver gerne et tilbud på leje af en eller begge søer, og det er altid inklusive fisk.

Du kan ringe til os på telefon 20 72 70 75 eller ​41 60 14 41 for at høre mere eller for at bestille. Du kan også skrive til os på e-mail myrupfiskepark1@gmail.com.

Henvend dig for spørgsmål

Har du praktiske spørgsmål omkring fiskesøen er du velkommen til at udfylde formularen her på siden. For hurtigere ekspedition kan du også ringe til 20 72 70 75 eller ​41 60 14 41.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Bjarne Kruse-olsen via Facebook

"Super godt sted. Jeg var samme med venner fra Næstved bykirken. Selv om jeg ikke selv fisker. Var det hyggeligt at vær der.
​Prøv det...."

- Randy Bidstrup via Facebook

"Kan varmt anbefales, vi er 3 gæve gutter, der med glæde, tager på besøg hos Kim Thomsen. Søen er imponerende, og kaster fisk af sig hver gang! Og ikke mindst i skøn natur."

- Patrick Friis Andersen via Facebook

"Søen er blevet super lækker, og deres fluesø er fantastisk. Priserne er til at overskue. Altid et besøg værd."

- Donny Brix via Facebook

"dejligt roligt sted. masser af fisk at se i især børnesøen. godt sted for ungerne at øve sig, super service fra ejer og andre brugere, hurtige til at give gode råd og vejledning."

- David Nørlund via Facebook

"Dejligt sted, og flinke mennesker, fik hjælp af ejeren til at rigge til og fik lidt udstyr 👍

Drengen er blevet bidt af fiskeriet 😁"

Find os på App'en Fisker​

App'en giver et godt og overskueligt overbik over put and take søer i nærheden af dig.

Derudover kan du nemt betale for oplevelsen igennem app'en ved at tilføje betalingskort.​

Adresse & Kontaktinfo

Skovmøllevej 26, 

4700 Næstved​ - Find vej

☎ Jamie - Tlf.: 20 72 70 75

☎ Thomas - Tlf.: 41 60 14 41

myrupfiskepark1@gmail.com


CVR: 41139439

Åbningstider

September - marts: Kl. 06.00 - 20.00

​April - august: Kl. 05.00 - 22.00

Natfiskeri efter aftale!

følg på facebook

Sponsoreret af